7 Nisan 2015 Salı

2015 Kış Mevsimi Şampiyonu Beşiktaş Oldu!

KMF'yi Volkswagen Arena'da 5 bine yakın kişi izledi.
Bütün takımlar 2015 Kış Mevsimi boyunca ellerinden geleni ardına koymadı, ancak finale yalnızca iki takım çıkabildi. Bugün oynanan kıyasıya mücadeleler sonucunda birinci belli oldu.
İlk maç, Beşiktaş takımı, ilk dakikalarda Crystal Meth‘e ormanı dar etti, ormanda çok geriye düşen Crystal Methbir türlü oyuna geri dönemedi. Diğer koridorlarda bu sayede çok öne geçen Beşiktaş takımı kartopu etkisiyle maçı hızlı oynadı. Bu maçta Beşiktaş adına varlığını hissettiren en önemli oyuncu Dumbledoge idi. Bütün koridorlara bir ambulans edasıyla giderek muhteşem Thresh oyunlarıyla skor aldırmayı bildi. Ayrıca takım savaşlarında yaptığı Sıçra – Q komboları bütün maçın kaderini belirledi.  Dark Passage tarafında ise Naru, sergilediği muhteşem Azir performansıyla bütün salonun ağzı açık bıraktı. Ancak bu performans maçı kazanmaya yetmedi ve Dark Passage teslim olmayı tercih etti.
İkinci maç oyuna çok hızlı başlayan Dark Passage takımı çok fazla skor buldu. Crystal Meth’in ellerindeki Rek’Sai ile birlikte fevkalade baskınlarıyla her koridorda skor almayı başaran Dark Passage büyük bir üstünlük yakaladı. Özellikle Naru‘nun Dianası ve Elwind‘in Lissandrası maça damga vurdu. Oyun başında bu ikili çok iyi oynadı ve muhteşem skorlar aldı. Ancak, yapılan bir kaç hata neticesinde Dark Passage geri düştü, özellikle Beşiktaşın, arada çok fazla para farkı varken skor vermeden katliam alması maça geri dönmeleri için yetti. Dark Passage oyun başından itibaren 4 tane Ejderha almayı başardı, ancak beşinciyi almak istedikleri zaman, oyunun kontrolü çoktan Beşiktaş saflarına geçmişti. Tüm bu olaylar olurken ThaldrinHecarim ile beslendi, beslendi ve takım savaşlarında etkili rol oynadı. Yine bu maçta Dumbledoge mükemmel pozisyonu ve tutturduğu Ölüm Cezaları ile adını sık sık seyircilere duyurdu.
Üçüncü maçta ise Beşiktaş takımı, birinci maçtaki gibi oyuna çok iyi başladı. Oyunun başlarında çok güzel Karanlık Esaret tutturan Dumbledoge, takımının skor alması için elinden gelen her şeyi yaptı. Ayrıca Theokoles, yaptığı baskınlarla beraber çok fazla skora imza attı. EnergyNidalee ile çok güzel Q‘lar tutturdu. Bu maçta Dark Passage başlarda pek fazla etkinliğini gösteremedi. Ancak Beşiktaş yaptığı basit bir hatadan dolayı Dark Passage, Baron ve üstüne katliam aldıktan sonra takımı maça tutunmaya çalıştı. Ancak Baron güçlendirmesi bitince Beşiktaş takımı eski baskısını devam ettirerek maçı kazanmasını bildi.
5 maçlık seriyi 3-0 kazanan Beşiktaş takımı2015 Kış Mevsimi Şampiyonu oldu.

kaynak : güncel vadi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder